Rollerdance 'Het Feest'

Rollerdance 'Het Feest' is ontstaan vanuit een persoonlijk verhaal. Over het leven, geluk, verdriet en het belang van delen. Over geloven in de toekomst en samen plezier beleven.


We maken allemaal wel eens een moeilijke periode door - althans, ik geloof dat dit toch voor het merendeel onder ons het geval is -. Het kan een diepe indruk op ons nalaten en bepaalde wonden achterlaten. Toch geloof ik dat het net die momenten zijn die ons dichter bij onszelf brengen en mee onze richting bepalen.


Rollerdance.be is mijn eerste healing project waar ik mijn verlangen naar het leven ten volle leven, vreugde en verbinding ervaren deel. Waar ik oproep om er te zijn voor elkaar en te delen met elkaar. Waar ik iedereen die het nodig heeft een hart onder de riem wil steken en wil aanmoedigen om de hoop nooit te verliezen, ondanks moeilijkheden. Om te blijven geloven in de toekomst en je dromen na te streven. Because it's never too late to dance & roll.


Wil je er ook bij zijn op het feest? Check dan zeker de website www.rollerdance.be .Lees hier het verhaal achter het feest https://www.rollerdance.be/het-verhaal-achter-rollerdance


Door: Kristel Van Espen